• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

Cruisepr voor Rederijen

CruisePR is hèt PR communicatiebureau voor rederijen die meer bekendheid willen creëren in de Benelux.

CruisePR zal persberichten vertalen en verspreiden naar media en journalisten, die interesse hebben in de cruisemarkt. CruisePR heeft regelmatig persoonlijk contact met journalisten om haar klanten beter onder de aandacht te krijgen.

CruisePR is voor rederijen de ideale partner om scheepsbezoeken en persreizen te organiseren. Wij letten er op dat de media aansluit bij de doelgroep van de rederijen.

CruisePR stelt rederijen in staat om via haar website belangrijke informatie te delen. Deze website zal ook voor journalisten een belangrijke informatiebron zijn om aanvullende informatie over de cruisemarkt te bemachtigen.

Voor die rederijen die niet over een eigen kantoor in de Benelux beschikken en via meerdere agenten verkopen, kan CruisePR haar belangen binnen de CLIA in de Benelux voor deze rederijen behartigen. Dit doen wij door onder andere tijdens de frequente vergaderingen aanwezig te zijn.

CruisePR adviseert haar klanten actief in de mogelijkheden om SEO en SEA aanpassingen door te voeren op de gevoerde websites in de Benelux. Daarnaast kunnen wij onze klanten ook op andere manieren voorzien van de mogelijkheden omtrent media. Deze wijkt binnen Nederland en België van elkaar af. Uiteraard kunnen wij dit ook voor andere markten, zoals de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Meer hierover vindt u onder het kopje Media advies.

CruisePr voor Pers/Media

CruisePR is het aanspreekpunt voor journalisten die informatie willen over cruises of de door CruisePR vertegenwoordigde rederijen.

Deze pagina is voorzien van actueel nieuws over de cruisebranche en de door CruisePR vertegenwoordigde rederijen.

CruisePR organiseert persreizen voor media of lezersreizen. Neem gerust contact op om deze mogelijkheden verder te bespreken.

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.