• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

Pers Referenties

“Ambassadeur voor
de cruisewereld”

Door Theo de Reus, TravMagazine.

Norbert van der Glas weet niet alleen alles van cruises, hij deelt zijn kennis ook graag met anderen. Op onvermoeibare wijze heeft hij me jaren geleden uitgelegd hoe de cruisewereld in elkaar steekt, wie de belangrijke spelers zijn, wat het onderscheid is tussen de diverse rederijen en vooral wat er zo leuk is aan cruisen. We hebben vele uren, al dan niet aan boord van een schip, over cruises gesproken. De rol van mentor past hem goed.

Als marketingmanager van Cruise Travel was Norbert jarenlang de spin in het web van de cruisewereld. Hij was ooit de eerste voorzitter van de Dutch Cruise Council (later CLIA Nederland), de belangenvereniging van rederijen en cruise-aanbieders in Nederland. In de loop der jaren heeft Norbert een groot netwerk in de cruisewereld opgebouwd. Concurrenten ziet hij eerder als collega’s, omdat ook zij werken aan het gezamenlijke belang: het vergroten van de cruisemarkt in Nederland. In dat opzicht is hij een goede ambassadeur.

“Ik leerde Norbert kennen als een innovatieve, flexibele en vooral zeer communicatieve collega.”

Door Harri Theirlynck.

Als hoofdredacteur van ANWB Kampioen en REIZEN Magazine heb ik tien jaar met Norbert van der Glas samengewerkt. We zijn vaak samen op stap geweest voor het produceren van cruisearrangementen voor de diverse tijdschriften van de ANWB en de ANWB-reisorganisaties. Dat waren altijd plezierige producties, waarbij ik Norbert leerde kennen als een innovatieve, flexibele en vooral zeer communicatieve collega.

“s Morgens word ik wakker van het zacht deinen van het schip.”

Door Esmeralda van der Mee, Hotspots Magazine.

Eerlijk is eerlijk, over cruisen heb ik altijd wat twijfels gehad. Mijn levensgrote, op geen enkele ervaringgebaseerde vooroordeel heb ik ooit eens uitgesproken tegen Norbert van der Glas destijds eigenaar van Cruise Travel, die mij natuurlijk met veel argumenten van het tegendeel wilde overtuigen. Een jaar later lag er een uitnodiging op mijn bureau. Een week lang cruisen op de Middellandse Zee met de Star Flyer, een 115 meter lang zeilschip met een capaciteit van 170 gasten en 72 bemanningsleden. Ik hoefde niet lang na te denken en vertrok 29 mei richting Monaco.

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.