• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

Persreizen

Onze werkwijze

CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen voor pers, waardoor er vele succesvolle producties tot stand zijn gekomen. Succesvol omdat het cruisen in het algemeen, maar ook de betrokken rederij in het bijzonder, aandacht kreeg binnen haar doelgroep. Bij de groepspersreizen zal er iemand namens CruisePR meereizen om de vragen gedurende de reis te beantwoorden en de journalisten wegwijs te maken in de cruisewereld.

Belangrijk is dat van te voren duidelijke afspraken zijn gemaakt over wat de rederij mag verwachten van een persreis. In welke media komt het artikel, met hoeveel pagina’s. Door van te voren deze afspraken duidelijk te hebben, kan aan beide kanten teleurstelling worden voorkomen.

U kunt zich helemaal gratis en vrijblijvend laten opnemen in onze perslijst zodat wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen van de rederijen.

Organisatie

Afhankelijk van de gekozen insteek, kan CruisePR de journalisten en/of rederijen werk uit handen nemen. Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Eén aanspreekpunt dat alles regelt. De kans op ‘ruis’ minimaal en zo zorgen wij voor een onbezorgde cruise.

Uitnodigingen

CruisePR zal bij de organisatie van een groepsreis de media actief benaderen om deel te nemen aan deze cruise. Ook is het mogelijk dat er vanuit media of journalisten vraag is om te mogen deelnemen aan een groeps- of individuele persreis. CruisePR doet er alles aan om vraag en aanbod zo optimaal mogelijk te koppelen.

Begeleiding

Tijdens de groepsreizen voor journalisten kan iemand van CruisePR meereizen om alle informatie over cruises en de rederij in het bijzonder, te geven. Onze ervaring is dat dit een positief resultaat heeft op de publicaties, omdat de journalisten direct een antwoord krijgen op hun vragen. Hierdoor kunnen zij hun publiek beter over voor- en nadelen berichten en uitleg geven over vele cruisegerelateerde zaken.

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.