• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

Persberichten

Onze werkwijze

CruisePR weet welke persberichten van belang zijn voor de markt en hoe deze de aandacht krijgen die ze verdienen. Tevens zorgt CruisePR ervoor dat specifieke persberichten voor bepaalde doelgroepen ook bij de betreffende media terechtkomen, zodat de doelgroep op de hoogte is. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de dreiging van een ‘overkill’ aan informatie tot een minimum wordt beperkt.

Vertalen

CruisePR vertaalt de persberichten van de rederijen die wij vertegenwoordigen naar het Nederlands. Hierdoor is de kans op publicatie in de doelgroep aanzienlijk groter. Wij zorgen er door middel van selectie voor dat alleen persberichten worden verstuurd naar de betreffende media, die voor hen interessant is. Bijvoorbeeld persberichten die bestemd zijn voor de Benelux. Zo hoeft er geen overbodige communicatie plaats te vinden.

Perscontacten

Door de jarenlange ervaring in de cruisebranche en de vele persoonlijke contacten met media en journalisten, is CruisePR in staat een optimaal rendement te creëren voor haar klanten. CruisePR weet media en journalisten die interesse hebben in cruisen, dan ook snel te vinden.

Uitgevers

Uitgevers kunnen contact opnemen met CruisePR om de mogelijkheden van onder meer lezersreizen te bespreken. Ook andere vormen van samenwerking tussen uitgevers en de rederijen die door CruisePR worden vertegenwoordigd zijn bespreekbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.