• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

Onze werkwijze

CruisePR behartigt in Nederland de PR-belangen voor een aantal rederijen. Deze belangen brengen wij met enthousiasme naar voren. Deze persoonlijke benadering zal zeker bijdragen aan een verdere groei van de cruisemarkt in Nederland.

CruisePR onderhoudt persoonlijk contact met journalisten in de Benelux. Deze journalisten weten CruisePR te vinden voor meer informatie over de Nederlandse cruisemarkt, zodat zij meer inzicht krijgen in de huidige ontwikkelingen. Ook kan CruisePR achtergrondinformatie geven over de rederijen die zij in de Benelux vertegenwoordigen.

CruisePR adviseert haar klanten actief in de mogelijkheden om SEO en SEA aanpassingen door te voeren op de gevoerde websites in de Benelux. Deze kunnen op maat worden gemaakt en zullen de effectiviteit van de websites zeker vergroten.

Voor wie

Voor rederijen

CruisePR is hèt PR communicatie bureau voor rederijen die meer bekendheid willen creëren in de Benelux. CruisePR zal persberichten vertalen en verspreiden naar media en journalisten, die interesse hebben in de cruisemarkt. CruisePR heeft regelmatig persoonlijk contact met journalisten om haar klanten beter onder de aandacht te krijgen.

lees meer

Voor pers

CruisePR is het aanspreekpunt voor journalisten die informatie willen over cruises of de door CruisePR vertegenwoordigde rederijen.

Deze pagina is voorzien van actueel nieuws over de cruisebranche en de door CruisePR vertegenwoordigde rederijen.

lees meer

Voor uitgevers

Et ut voluptatur? Usdam con et officie nisquatur, vendento elicabo repero modit voluptibus aut dolo mollendis delicae sit et eum quiatquodis nam dolupta pedit mil modi to commo exernatur? Aqui dignisit, si a doluptiae nossi re, quisquiam eliquist, se remqui bla consed que ipsam et voluptatem qui duntiist et eum quiatquodis.

lees meer

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.