• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

september 2019 |

De Sky Princess, het nieuwste schip van Princess Cruises, heeft met succes haar zee testen voltooid. Tijdens de proefvaart van 6 dagen op de Adriatische Zee werden een reeks manoeuvres uitgevoerd om de voortstuwings-, stuur- en navigatieapparatuur te testen. 

 

Het 3.660 gasten tellende schip is weer terug in de Fincantieri scheepswerf in Monfalcone (Italië) waar momenteel de laatste hand gelegd wordt aan de exterieur- en interieur afwerking. De eerste 7-daagse cruise op de Middellandse en Adriatische zee is op 20 oktober. Na een kort Mediterraan vaarseizoen zet de Sky Princess koers naar de Caraïben.

september 2019 |

Princess Cruises heeft aangekondigd dat 2021 haar langste Europese vaarseizoen ooit zal zijn. Er worden in totaal 1000 Europese cruisedagen aangeboden vanuit Noord- en Zuid-Europa met de twee nieuwste schepen van de lijn: de Sky Princess en Enchanted Princess.

maart 2019 |

Princess Cruises vaart met haar 380 bestemmingen naar alle zeven continenten van de wereld. Dit jaar worden nog eens 12 nieuwe aanleghavens in het jaarprogramma opgenomen. 

 

“Cruisen is een fantastische manier om alle verschillende delen van de wereld te ontdekken”, vertelt Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises. “Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar nieuwe en boeiende bestemmingen hebben wij dit grote aanbod aan nieuwe havens toegevoegd aan onze huidige bestemmingen.” 

maart 2019 |
Princess Cruises onthult een nieuw familievriendelijk topdek op de 3.140 gasten tellende Caribbean Princess. Waterpark ‘De Reef Family Splash Zone’ is beschikbaar vanaf juni wanneer het schip in de Caraïben vaart.
maart 2019 |

Princess Cruises eerste afvaart naar Alaska was op 3 juni 1969: de Princess Italia voer met 525 gasten naar deze adembenemende ‘bucketlist’ bestemming. Dit jaar vaart de nummer één cruisemaatschappij voor Alaska haar 50e seizoen naar ‘the Great Land’. Met vernieuwd entertainment, culinaire ontdekkingen en een groot aantal landexcursies viert Princess Cruises deze mijlpaal. 

maart 2019 |

Princess Cruises heeft haar complete programma Japan 2020 aangekondigd. 
Gedurende het jaar zal de 2.670 gasten tellende Diamond Princess vanuit Tokyo en Kobe met meer dan 50 afvaarten naar meer dan 50 bestemmingen in 11 landen reizen. De cruises zijn vanaf nu te boeken.

januari 2017 |
Persbericht 
Princess Cruises stapt samen met de andere rederijen binnen de Carnival Corp. groep over op de Ocean Medallion. Deze innovatie zorgt er door de meervoudige mogelijkheden van de chip in deze medaille voor, dat de passagierservaringen naar een nog hoger niveau kunnen worden gebracht.
november 2016 |
Persbericht 
Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat zij een samenwerking zijn aangegaan met de drie sterren Michelin Chef Emmanuel Renaut. De voormalige chef van Claridge’s in Londen, een restaurant dat internationale faam heeft verworven, zal het nieuwste specialiteiten restaurant voor Princess Cruises gaan ontwikkelen. ‘La Mer – A French Bistro by Emmanuel Renaut’ zal geopend worden aan boord van de Majestic Princess, het nieuwste schip van de rederij, welke zal worden gedoopt in April 2017.
oktober 2016 |
Persbericht 
De Royal Princess is het eerste schip binnen de 18 schepen tellende vloot van Princess Cruises dat een metamorfose heeft ondergaan. Al sinds begin jaren zeventig is de zeemeermin op de schoorsteen een bekende verschijning op de wereldzeeën. Maar ook op de televisie van de bekende serie “Love Boat”. Altijd was de zeemeermin de blikvanger op de witte schepen van Princess Cruises. Tot deze week. Want de zeemeermin zal vanaf heden ook op de voorsteven van de Princess schepen haar gezicht laten zien.
mei 2016 |
Persbericht 

Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat er overeenstemming is bereikt met de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri om twee nieuwe schepen te bouwen, die in 2019 en 2020 in de vaart zullen komen.

april 2016 |
Persbericht 
Princess Cruises heeft CruisePR benoemd tot haar contact voor de Nederlandse pers. Princess Cruises is al decennia lang aanwezig op de Nederlandse markt via de haar aangestelde agenten. Met het benoemen van een PR-agent  in Nederland geeft de rederij het signaal af veel vertrouwen in de toekomst van de Nederlandse cruisemarkt te hebben, ondanks de lichte daling in 2015.
Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.