• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

TOONAANGEVENDE EXPERTISE DOOR JARENLANGE ERVARING IN DE CRUISEWERELD

Hoewel Cruise Travel niet de eerste cruisetouroperator in Nederland was, kan wel worden gezegd dat ze in Nederland de cruisemarkt hebben veranderd. Ze hebben van het cruisen een bereikbare vakantie gemaakt, terwijl het voor die tijd was voorbehouden aan een select gezelschap. De oprichters van Cruise Travel waren de heer en mevrouw Broere in 1986. Vanaf 1993 is Norbert ook werkzaam geweest binnen Cruise Travel. Eerst als sales manager, later als commercieel directeur. En gestaag is er door iedereen binnen Cruise Travel gewerkt om marktleider te worden in Nederland en de Benelux. Wat uiteindelijk ook is gelukt.

Door jarenlange ervaring in de cruisebranche, is CruisePR uitstekend in staat om media een goed beeld te geven van deze ideale manier van reizen. Deze expertise is in ruim 25 jaar opgebouwd, waarbij wij met meer dan 125 verschillende schepen van alle gerenommeerde rederijnen hebben gevaren.

Wij hebben vele persreizen begeleid op verschillende cruises en scheepsbezoeken in de diverse havens in Nederland opgezet. Cruise PR heeft gevaren naar alle continenten, waardoor wij ook gedetailleerd kunnen aangeven wat de verschillen zijn tussen de aangeboden cruises.

CruisePR vertegenwoordigd rederijen in Nederland en behartigt hun PR-belangen in de Benelux. Dit kan ook zijn tijdens de CLIA-vergaderingen. Door eerder een bestuursfunctie te hebben vervuld binnen de CLIA, weet CruisePR precies wat er speelt en kan hierdoor zorgen dat de belangen van de door ons vertegenwoordigde rederijen kenbaar worden gemaakt.

Wie zijn wij

In die ruim 25 jaar heeft Norbert meer dan 800 nachten geslapen op maar liefst 127 verschillende schepen, van alle gerenommeerde rederijen, buiten de schepen om die er in de diverse havens zijn bezocht. Dit zijn er ook nog tientallen. Dus er is ruime ervaring aanwezig om de mogelijkheden te vergelijken. Doordat hij midden in de cruisebranche heeft gezeten weet CruisePR als geen ander wat er speelt.

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.