• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

    Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

  • CruisePR weet alles over cruisen
    door de jarenlange ervaring

    CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

  • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

    Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
    binnen en buiten de Benelux.

november 2016 |
Persbericht 

Princess Cruises gaat samenwerking aan met drie sterren Michelin Chef

Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat zij een samenwerking zijn aangegaan met de drie sterren Michelin Chef Emmanuel Renaut. De voormalige chef van Claridge’s in Londen, een restaurant dat internationale faam heeft verworven, zal het nieuwste specialiteiten restaurant voor Princess Cruises gaan ontwikkelen. ‘La Mer – A French Bistro by Emmanuel Renaut’ zal geopend worden aan boord van de Majestic Princess, het nieuwste schip van de rederij, welke zal worden gedoopt in April 2017. Renaut is momenteel topchef en eigenaar van restaurant ‘Flocons de Sel’ , gelegen in de Franse Alpen in de plaats Megève. Dit restaurant heeft in 2012 haar derde Michelin ster gekregen, nadat het al eerder in 2004 haar eerste ster en in 2006 haar tweede ster kreeg. Voordat Renaut Flocons de Sel in 1998 opzette, is hij chef geweest in ‘Claridge’s’, Hotel de Crillon en Auberge de l’Eridan. La Mer zal een Parijse bistro ervaring aan de passagiers bieden en is gevestigd in het atrium van de Majestic Princess. Het schip zal permanent vanuit China haar cruises gaan maken, maar niet voordat zij volgend jaar in de maanden april en mei, een aantal cruises op de Middellandse Zee heeft gevaren. De Majestic Princess zal het enige schip zijn dat twee specialiteiten restaurants , ontwikkeld door Michelin sterrenchefs, aan boord heeft. Chef Richard Chen zal namelijk de Kantonese gerechten voor het ‘Harmony’ restaurant voor zijn rekening nemen. Jan Swartz, President van Princess Cruises, zegt: “ Het toevoegen van Chef Renaut, opnieuw een Michelin Sterren Chef, aan de Majestic Princess zal er voor zorgen dat de totale culinaire ervaring naar een nog hoger niveau wordt getild en onderstreept nogmaals onze positie als ‘beste rederij voor fijnproevers’.” Chef Renaut zegt: “ Wat ik het mooiste vind van mijn werk is dat ik met diner ervaringen de emoties van mensen kan beroeren. Ik heb met enthousiasme gewerkt aan het ontwikkelen van smaakvolle gerechten en ik ben er trots op dat het menu ,dat ik heb gecreëerd, zal worden geserveerd in de elegante sfeer van La Mer. Het is opwindend om een nieuwe, authentiek Franse bistro ervaring te creëren op de Majestic Princess. “ Het is mogelijk om in La Mer gratis te ontbijten en te lunchen met gerechten gecreëerd door het culinaire team van Princess Cruises. Voor het diner zal er een nominaal bedrag in rekening worden gebracht, welke later nog bekend zal worden gemaakt.
Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.