• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

maart 2019 |

Princess Cruises lanceert nieuw waterpark op Caribbean Princess

De Reef heeft een waterspeeltuin met kinderbad, verschillende sproeiers en douches met als middelpunt een interactieve walvis waarbij uit zijn staart ‘regen’ komt. In de Game Zone vindt u spellen als Jenga, Vier op ‘n Rij en Cornhole in reuzenformaat. In de kindvriendelijke bar kunt u genieten van mocktails en cocktails.

 

Gasten kunnen eveneens gebruik maken van het gemoderniseerde zwembad en de jacuzzi. Het dek meubilair is vernieuwd en uitgebreid met zonwering en windpanelen. Een verbeterd licht- en geluidssysteem maakt het avondentertainment een nog grotere belevenis.

 

Tony Roberts, vice-president Europa vertelt: “Bij Princess Cruises zijn wij erg trots op ons aanbod van boeiende en ontspannende familievakanties. De Reef zal het bestaande aanbod van familieactiviteiten aan boord van de Caribbean Princess vervolmaken. Hiermee brengen wij mensen van alle leeftijdscategorieën samen op één aangename topdek locatie”. 


Caribbean Princess was het eerste schip van Princess Cruises uitgerust met de Ocean Medallion. Een technisch geavanceerd draagbaar apparaat, dat zorgt voor een verbeterde interactie tussen de gast en de bemanning, snelle in- en ontscheping in de havens, automatisch entree tot de hut en toegang tot het interactieve entertainment aan boord.

“Gasten aan boord van Caribbean Princess zullen veel profijt hebben van de Ocean Medallion. Van gestroomlijnde inscheping tot het meedoen aan diverse interactieve spellen betekent dat elk gezinslid ten volle kan genieten tijdens de cruise met ons”. 

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.