• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

maart 2019 |

Princess Cruises bevestigt Japan programma voor 2020

De cruises variëren in lengte van 5 tot 28 dagen en bieden de gasten de kans om mee te doen aan Japans grootste culturele festivals en speciale evenementen. Geniet van de beroemde lentebloemen tijd, sta versteld van de kleurenexplosie in de herfst, ontdek de grootste zomerfestivals en vier de feestdagen op verder gelegen bestemmingen als Brunei, Maleisië en de Filipijnen. 


De Diamond Princess is speciaal aangepast om een op en top Japanse beleving aan boord te bieden; ontspan bijvoorbeeld in een traditioneel ‘onsen’ heet waterbad of dineer in het Kai Sushi restaurant.

Het cruise aanbod bestaat onder meer uit:
· Een 8-daagse Japan ontdekkingsreis met het Kumano Vuurwerk Festival, vertrek 15 augustus 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Wakayama, Kumano, Kochi, Kanmon Straits (scenic cruising), Busan, Nagasaki, Gunkanjima (scenic cruising) en Kagoshima. 

·Een 9 daagse Japan ontdekkingsreis naar de Lente Bloemen, vertrek 2 april 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Gamagori, Osaka, Kochi, Hiroshima, Busan en Sasebo.
· Een 14 daagse Borneo & Japan cruise, vertrek 30 december 2020 van Singapore naar Tokyo, met aanleg in Bandar Seri Begawan (Brunei), Kota Kinabalu, Manilla, Hong Kong, Taipei, Okinawa, Osaka (Kyoto) en Shimizu (vulkaan Mount Fuji).

“Onze Japan gasten zullen het beste ervaren dat deze fascinerende regio te bieden heeft, zowel aan boord als aan land”, aldus Tony Roberts, Princess Cruises' vice president Europa.  
“Het cruise aanbod geeft onze gasten de kans om hun vakantie volledig op maat te maken. Korte 7-daagse cruises kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een landarrangement. De langere 14 tot 28-daagse cruises zijn populair bij onze reizigers die graag op verkenning gaan”. 

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.