• CruisePR organiseert zowel individuele als groepsreizen

  Wij kunnen de gehele organisatie van de persreizen op ons nemen. Één aanspreekpunt dat alles regelt.

 • CruisePR weet alles over cruisen
  door de jarenlange ervaring

  CruisePR weet als geen ander hoe u de juiste media moet inschakelen om cruises succesvol te maken.

 • CruisePR is hèt PR communicatiebureau

  Wij creëren meer bekendheid voor uw rederijen
  binnen en buiten de Benelux.

mei 2016 |
Persbericht 

Princess Cruises bestelt opnieuw 2 nieuwe schepen voor wereldwijde groei

Dit is de uitkomst van een eerder overeengekomen contract tussen het moederbedrijf van Princess Cruises: Carnival Corporation en Fincantieri, om vijf nieuwe schepen te laten bouwen, waaronder de nieuwe Princess Cruises schepen. Als ‘s werelds grootste reis- en vrijetijdsbedrijf heeft Carnival Corporation een bestaande vloot van 100 cruiseschepen en worden er in totaal nog 16 nieuwe schepen afgeleverd tussen 2016 en 2020. 

Het contract is begin april getekend bij een ceremonie waarbij ook de Italiaanse minister van infrastructuur en transport Graziano Delrio aanwezig was. 

“We zijn enorm trots en opgewonden dat we deze twee schepen aan onze formidabele vloot kunnen toevoegen,” zegt Jan Schwartz, President van Princess Cruises. “Met deze nieuwe schepen zal Princess Cruises verder groeien en haar reputatie als de rederij met het grootste aanbod aan bestemmingen in de premium markt verder uitbouwen.” 

De twee schepen, waarvan de namen nog bekend gemaakt worden, zullen het vierde en vijfde schip van de zogenaamde Royal Class schepen binnen de Princess Cruises vloot zijn. Er wordt voortgeborduurd op de Royal Princess, Regal Princess en nieuwe Majestic Princess die in 2017 in de vaart komt. Hun bruto tonnage bedraagt 143,700 ton en er kunnen 3.560 passagiers mee. 

De nieuwe Princess schepen zullen met de voor deze rederij bekende kenmerken worden gebouwd, waarmee de rederij haar goede naam met gastvrijheid heeft verworven: een adembenemend atrium, gelijktijdige keuzes voor diner en entertainment, een openluchttheater; en 80 procent van alle hutten beschikken over een balkon. En natuurlijk zullen er spraakmakende vernieuwingen komen om de gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Hier zal de rederij in de komende periode meer over bekendmaken. 

Copyright 2018 CruisePR - Ontwerp en realisatie door Hellenique Art & Design B.V.